Nederlands Bond van Timmerfabrikanten KOMO Garantiefonds politiekeurmerk

Over ons

Over ons

Veens Kozijnen B.V. is in 1961 opgericht en is in de loop van de jaren van een schuur met een oppervlakte van 80 m2 tot een zeer moderne productiefabriek met een oppervlakte van 4000 m2 uitgegroeid.
Als een van de eerste fabrikanten in Nederland heeft Veens Kozijnen B.V. in de jaren '70 zijn eerste draaikiepsysteem geproduceerd. De producten als schuifpuien, 4 seizoenen puien, tuimelramen, taatsramen, assaswing vormen geen probleem.

Met de huidige moderne machines van Veens Kozijnen B.V. zijn wij in staat om alles te maken op houtgebied. Of het nu gaat om ouderwetse schuiframen of moderne vouwwanden, alles ligt binnen ons bereik, en daarbij zijn woorden als kwaliteit, duurzaamheid, service en betrouwbaarheid voor ons een normaal begrip.

Nieuws

Project Accoyahout te Arnhem

Veens Kozijnen gaat voor de productielocatie van Accoyahout voor Accsys Technologies in Arnhem houten gevelelementen verzorgen.

Lees verder >>

Huisartsenpraktijk de Zwaluw in Elst

Een van onze meest recente klussen betreft het nieuwbouwproject van huisartsenpraktijk de Zwaluw te Elst.

Lees verder >>

Nieuwbouw te Delft, Wassenaar en Vlijmen

Voor recent aangenomen nieuwbouwprojecten zullen wij kozijnen gaan maken voor drie vrijstaande woningen te Delft, Wassenaar en Vlijmen.

Lees verder >>